Blogger templates

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Χριστίνα Στεφανίδη σε προετοιμάζει για το πρώτο ραντεβού


Πώς είναι να βγαίνεις πρώτο ραντεβού με ένα μοντέλο; Η Χριστίνα Στεφανίδη σε κοουτσάρει για να μην κάνεις τα κλασικά λάθη.

Τα 36 είδη του ΟΡΓΑΣΜΟΥ!

Δείτε μερικά είδη οργασμού που όλοι έχουν χρησιμοποιήσει!












Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011

Το 2011 ήταν μια χρονιά γεμάτη ειδήσεις και πολύ δυνατές εικόνες. Δείτε τον κατάλογο που δημοσίευσε το Reuters. Ποιες φωτογραφίες από Ελλάδα μπήκαν στις πρώτες 100;

Τη λίστα με τις 100 καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters. Από τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία, στην Αραβική Άνοιξη και από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, το 2011 ήταν μια χρονιά πλούσια σε γεγονότα και εντυπωσιακές εικόνες.

Δείξε μου πώς κοιμάσαι, να σου πω ποιος είσαι..




Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι; Όποια και αν είναι η αγαπημένη
σας στάση στον ύπνο πέρα από ξεκούραση που σας χαρίζει μέσω του ευεργετικού ύπνου, αποκαλύπτει και πολλά για τον χαρακτήρα σας, όπως μαρτυρούν οι ειδικοί.

Τα πιο sexy tattoos που έχετε δει (pics)

Μαξιλάρια ύπνου για όλα τα γούστα....



Σίγουρα ο καλός ύπνος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την αποκατάσταση της υγείας του σώματος και του νου. Μπορεί όμως να γίνει περισσότερο "διασκεδαστικός" ίσως επιλέγοντας ένα πρωτότυπο μαξιλάρι! Απαλά και ευχάριστα μαξιλάρια με σχέδια ανθρώπινου σώματος με ένα παρήγορο βραχίονα για να σας αγκαλιάζει και να μην νιώθετε μοναξιά, μαξιλάρια με ξυπνητήρι, μαξιλάρια για... εργασιομανείς ακόμα και μαξιλάρια που μοιάζουν με... λεκέ αίματος! Δείτε αυτά τα πολύ εμπνευμένα μαξιλάρια και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα θέλετε ξανά ποτέ να ξαπλώσετε στο δικό σας άσπρο ξενέρωτο μαξιλάρι!

Zώα κλέφτες.....


Μήπως πιστεύετε ότι η κλοπή είναι αποκλειστικά κουσούρι του ανθρώπινου είδους; Λάθος κάνετε! Για δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν και θα αναθεωρήσετε..

Το Χωριό της Αγάπης @ Θεσσαλονική

Η φιλοσοφία του εορταστικού -  φιλανθρωπικού project ʽΤο Χωριό της Αγάπηςʼ δραστηριοποιείται στη δημιουργία του μεγαλύτερου & πιο φιλόξενου μαγικού θεματικού πάρκου για τους λιλιπούτειους φίλους ολόκληρης της Β. Ελλάδας! ʼΤο Χωριό της Αγάπηςʼ σας περιμένει στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη, από τις 10.00 εως τις 24.00.

Hλίθια λάθη στο photoshop....


Τα λάθη από επαγγελματίες γραφίστες που χρησιμοποιούν το Photoshop για να βελτιώσουν την εμφάνιση διάσημων και μη δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν! Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο "χτυπητά", κάποια από τα οποία μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν σε διαφημίσεις, περιοδικά και εφημερίδες! "Ιπτάμενα πιάτα", χέρια που εμφανίζονται από το πουθενά, όμορφες κοπέλες με... μέλη του σώματος που απλά... λείπουν και πολλές άλλες γκάφες συμπεριλαμβάνονται στην συλλογή μας! Σας παρουσιάζουμε τα πιο ηλίθια λάθη με Photoshop που έχουν γίνει ποτέ!

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Όταν κλείνουν τα μάτια σου..

Όταν κλείνουν τα μάτια σου από την νύστα, που να ψάχνεις να βρεις κρεβάτι και σωστή στάση ύπνου..


Όταν κλείνουν τα μάτια σου..

"Καρυοθραύστης" με το Μπαλέτο της Όπερας του Κιέβου

Το παραμύθι του Hoffman “Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών”, διασκευάστηκε το 1816 από τον Αλέξανδρο Δουμά, ο οποίος με μεγάλη ευαισθησία μετέτρεψε την ιστορία του Καρυοθραύστη σε ένα τρυφερό παιδικό παραμύθι που διαβάζεται μέχρι τις μέρες μας.

Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ τα Χριστούγεννα με φεστιβάλ


 
Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ σε 3 κεντρικές πλατείες, 17 γειτονιές και 11 πολιτιστικά κέντρα με 10 φεστιβάλ και 700 καλλιτέχνες, για 30 μέρες και 30 νύχτες.

Δεν είναι μόνο το μπούστο και τα οπίσθια ωραία σε μια γυναίκα αλλά και τα πόδια της!!!

Το ξέρω το μπούστο και τα οπίσθια τονίζουν πολύ μια γυναίκα... Ωστόσο για αρκετούς οι γλουτοί ενός θηλυκού είναι σημαντικό πράγμα. Εμάς μας αρέσουν πολύ και ορίστε μερικές φωτογραφίες με ατέλειωτα πόδια!!!

Παράξενοι νόμοι γύρω από το σεξ

Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό... για τις καλοκαιρινές σας διακοπές καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες χώρες ο νόμος είναι πολύ αυστηρός σε ότι αφορά το σεξ. - Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
- Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως ...εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες

Οι 10 πιο σέξι γυναίκες από την Κολομβία (Pics)

Δείτε το photostory...

Shakira

 

 

 

 

 

 

Οι καταστροφικές ασυνέπειες της ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής, του Paul Krugman



Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα ντεκόρ....ότι να 'ναι!!!!



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα αποτελούν την πιο αγαπημένη γιορτή για πολλούς μικρούς αλλά και μεγάλους! Τα Χριστούγεννα λοιπόν είναι μία περίοδος αγάπης, χαράς και φυσικά μία ευκαιρία για να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και όχι μόνο! Αυτό σημαίνει συνήθως να  βάλουμε χρώμα, στολίδια και θετική ενέργεια στους αγαπημένους μας χώρους... Κάποιοι όμως μάλλον πιστεύουν ότι η...

Φωτογραφίες που σοκάρουν!!!!


 Όπως φαίνεται όλη η τρέλα του κόσμου έχει μαζευτεί  σε αυτό το πλάσμα που ονομάζεται άνθρωπος. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες που αποδεικνύουν το πόσο ακραίοι μπορούμε να γίνουμε για κάποια πιστεύω μας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω το "don't do this at home" και τον λόγο τον καταλαβαίνετε και μόνοι σας! Για να γνωρίζετε, όσα θα δείτε παρακάτω γίνονται...

σε ένα κινέζικο φεστιβάλ κάθε χρόνο και οι συμμετέχοντες πιστεύουν πως τρυπώντας το πρόσωπό τους με αυτόν τον τρόπο θα έχουν καλύτερη τύχη στο μέλλον.

Οι celebrities που φόρεσαν τις πιο σέξι στολές στο Haloween (pics)

15. Ashanti

Οι πιο σέξι fan του ποδοσφαίρου (pics)

Λάθη σε ταινίες του Hollywood (pics)


Ένας... καουμπόι στους Πειρατές της Καραϊβικής

Ότι πιο τρελό μπορείτε να συναντήσετε στο δρόμο (pics)

Τα πιο περιεργα ονοματα( φτουυυ....μακρια απο μας!)

Ζωντανές.. φωτογραφίες αλα Harry Potter


Η δημιουργός αυτών των φωτογραφιών ονομάζεται Jamie Beck είναι φωτογράφος μόδας και ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη. Αυτά τα υπέροχα GIF animation είναι μια σειρά από φωτογραφίες που τις αποκαλεί "Cinemagraphs"... 

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ??

Μια συλλογή 11 φωτογραφιών από δημιουργικά καπέλα που σχεδιάστηκαν από τον Nagi Noda, έναν λαμπρό Ιάπωνα καλλιτέχνη. Κάθε καπέλο μοιάζει με την μορφή κάποιου ζώου και όλα είναι φτιαγμένα από φυσικές τρίχες.
Δυστυχώς ο Nagi Noda πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2008 μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα. Για περισσότερες δουλειές του καλλιτέχνη επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο naginoda.com
11_hairhats12

Τα 7 αμαρτήματα σήμερα.


Εχουν αξιολογηθεί από τη θρησκεία ως παραπτώματα που επισείουν την ύψιστη τιμωρία και καταδικάζονται εδώ και χιλιετίες από την εκάστοτε ηθική τάξη ως ελαττώματα που πρέπει να καταπολεμούνται.
Παρ' όλα αυτά η αλαζονεία, η απληστία, η ζηλοφθονία, η λαγνεία, η οργή και η λαιμαργία αποτελούν αδυναμίες που εξακολουθούν να «βασιλεύουν» στη σύγχρονη εποχή.

Sex Festivals: Ενδεκάδα με… ζουμί!


Ok. Είστε ελεύθεροι (και ωραίοι…!), θέλετε να πάτε κάπου διακοπές, και ίσως να βρείτε και κάποια καλή παρέα. Μάλλον ξέρουμε τί ζητάτε: Εξωτικές γυναίκες, «περιορισμένες» σε μικροσκοπικά ρούχα.


Αντί λοιπόν να ψάχνετε με τις ώρες καλή παρέα στα μπαρ ή να πληρώνετε αδρά για λίγα ψίχουλα… σεξ, το πιο λογικό είναι να βρεθείτε εκεί που γίνεται παιχνίδι!

Σας παρουσιάζουμε την… παγκόσμια «αγία» ενδεκάδα των ερωτικών φεστιβάλ. Τί περιμένετε ; Ο δρόμος είναι ανοιχτός…!

– Από τον ειδικό PinkPanther.gr

15 Τρομαχτικά ζευγάρια!!!

Για αιώνες οι κουτοί και μάλλον μη ελκυστικοί άνθρωποι έχουν την άδεια για να αναπαραγάγουν ελεύθερα,και αυτό γιατί ο κόσμος αρχίζει να μειώνεται τόσο γρήγορα...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Xορός στο διάδρομο γυμνατηρίου(video)

Πολύ γέλιο!!!!!!!

Όταν οι φοιτητές έχουν κέφια… (pics)

 
Ωραία τα φοιτητικά τα χρόνια. Ημέρες γεμάτες καλοπέραση, πάρτι, φαγητό, αλκοόλ και... που και που λίγο διάβασμα. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι φάρσες. Και ποιος δεν έχει κάνει πλάκα σε κάποιον συμφοιτητή του;