Blogger templates

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι πέντε πιο σέξι γυναίκες για το 2011

Το... «σωτήριο» έτος 2011 φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν από την αυγή του 2012 ήρθε η ώρα να θυμηθούμε μερικές από τις πιο εκρηκτικές και σέξι γυναίκες που εντυπωσίασαν τη χρονιά που φεύγει. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για αμερικανική ιστοσελίδα, οι αναγνώστες ψήφισαν τις πέντε πιο όμορφες γυναίκες για τη χρονιά που φεύγει



Μαρίσα Μίλερ: Στα 32 της χρόνια ο ξανθός «άγγελος» της Victoria’s Secret κολάζει ακόμα και άγιους. «Ο κόσμος βλέπει μια ξανθιά με πλούσιο ντεκολτέ και πιστεύει πως οι καμπύλες και το στήθος μου είναι προϊόν κάποιας πλαστικής. Είναι ψέμα. Είμαι 100% φυσική και δουλεύω σκληρά για να διατηρούμαι σε φόρμα.» λέει η ξανθιά καλιφορνέζα καλλονή.


Μίλα Κούνις: Το νέο hot πρόσωπο του Χόλιγουντ, γεννήθηκε το 1983 στην Ουκρανία. Ξεκίνησε την καριέρα της μ΄ένα «πέρασμα» από το θρυλικό Baywatch κέρδισε όμως την αναγνώριση πριν από ένα χρόνο...ως «Μαύρος Κύκνος».


Σοφία Βεργκάρα: Μπορεί να είναι 40 χρονών αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση των πιο επιθυμητών γυναικών για το 2011. Με καμπύλες που σκοτώνουν θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο θηλυκό.


Σελίτα Ίμπανκς: Η εξωτική καλλονή από τα νησιά Cayman γεννήθηκε το 1983 και θεωρείται ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα. Ένας από τους «μαύρους» αγγέλους της Victoria’s Secret έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια στην υποκριτική.


Μιράντα Κέρ: Λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Φλιν, η Μιράντα Κερ επέστρεψε στις πασαρέλες κλέβοντας την παράσταση με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.


Πηγή: www.real.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου