Blogger templates

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Το "sex" της Μαντόνα το πιο... περιζήτητο βιβλίο του κόσμου!

AddThis Social Bookmark Button
tumblr_lpq262ecDd1qiq160Τη λίστα με τα 100 πιο περιζήτητα βιβλία που πλέον έχουν πάψει να εκτυπώνονται ανακοίνωσε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης βιβλίων bookfinder.com.

Προς έκπληξη πολλών πρώτο στη λίστα βρίσκεται το φωτογραφικό λεύκωμα της Μαντόνα, Sex, (φωτογραφία αριστερά) που είχε τυπωθεί σε λίγα αντίτυπα και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις φωτογραφίες που περιελάμβανε. Τώρα όπως φαίνεται όλοι το ψάχνουν.
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το βιβλίο της Αμερικανίδας, Νόρα Ρόμπερτς, Promise me tomorrow, με ρομαντικό  περιεχόμενο τύπου..."Άρλεκιν".
 Τις δυο επόμενες θέσεις στη λίστα καταλαμβάνει ο Στίβεν Κινγκ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται με το βιβλίο «The Rage» που υπέγραφε με το ψευδώνυμο Ρίτσαρντ Μπάχμαν και στην τέταρτη θέση με το «Μy pretty pony».
Την πεντάδα συμπληρώνει το βιβλίο του Ρέι Γκάρτον, In a Dark Place: The Story of a True Haunting που αφηγείται την περιβόητη ιστορία των φόνων του Άμιτιβιλ.
Στη δεκάδα βρίσκεται και το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Τζόνι Κας, Man in black, καθώς και η βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε από τον Νόρμαν Μέιλερ. Δείτε εδώ όλη τη λίστα.
Όλη η πρώτη δεκάδα:
1. Sex - Madonna
2. Promise Me Tomorrow - Nora Roberts
3. Rage - Stephen King (as Richard Bachman)
4. My Pretty Pony - Stephen King
5. In a Dark Place: The Story of a True Haunting - Ray Garton
6. Codex Seraphinianus - Luigi Serafini
7. Man in Black - Johnny Cash
8. Marilyn: A Biography - Norman Mailer
9. Arithmetic Progress Papers - H Henry Thomas
10. Mandingo - Kyle Onstott

πηγή:theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου