Blogger templates

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πως να καταλάβεις αν είναι καλή στο … κρεβάτι !

Ή γυναίκα ή είναι περιπετειώδεις στο κρεβάτι ή δεν είναι; Ή είναι ανοιχτή σε άλλα κόλπα ή δεν είναι. Το θέμα, όμως, είναι εσύ πως θα το μάθεις..
To σεξ μαζί της θα μοιάζει με βαρετό carousel ή συναρπαστικό roller coaster; Φυσικά δεν μπορείς να τη ρωτήσεις ευθέως, γιατί είσαι τζέντλεμαν και όχι λιγούρι. Μπορείς όμως να της κάνεις μια σειρά από αθώες ερωτήσεις, οι οποίες αφενός θα κάνουν ενδιαφέρουσα τη συζήτησή σας και αφετέρου μπορούν να σου δώσουν ένα πρώτο preview για τις επιδόσεις της.
Αντί να ρωτήσεις: «Σου αρέσουν οι παράξενες στάσεις στο σεξ;»
Ρώτα: «Πόσες δουλειές έχεις αλλάξει;»
Από αυτή την ερώτηση θα πάρεις μια γενική ιδέα κατά πόσο βαριέται εύκολα. Μια γυναίκα που «ψάχνεται» σε αυτή τη ζωή, δεν μένει στην ίδια δουλίτσα, στο ίδιο πόστο, στην ίδια εταιρία εφ’ όρου ζωής. Είναι τέτοια η φύση της που δεν την αφήνει να επαναπαυθεί – και αυτή η φύση η δραστήρια και δημιουργική την ακολουθεί και στο κρεβάτι. Εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις, π.χ. αν το κορίτσι έχει από πάντα την τέλεια δουλειά, με σουπερ λεφτά και ιδανικό ωράριο – αλλά πόσο πιθανό είναι αυτό; Αν βλέπεις ότι τα επαγγελματικά της έχουν βαλτώσει, σύντομα μπορεί να βαλτώσει και η σεξουαλική σας ζωή.
Αντί να ρωτήσεις: «Θα με ξυπνήσεις ποτέ με στοματικό;»
Ρώτα: «Κρατάς ατζέντα με τις υποχρεώσεις σου;»
Από την απάντησή της κρίνεται έως ένα βαθμό ο αυθορμητισμός της. Πόσο χύμα είναι στην καθημερινότητά της; Σημειώνει τα ραντεβού στην παλάμη της και σε διαφημιστικά φυλλάδια ή είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που δεν παρεκκλίνει ποτέ από το πρόγραμμα; Αν ισχύει το δεύτερο – και απέναντι σου κάθεται ένα filofax με ντεκολτέ και πόδια – είναι πιθανό, σε κάνα χρόνο από τώρα, να κάνεις σεξ Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο στις 22.00 ακριβώς.
Αντί να ρωτήσεις: «Θα κάτσεις να σε δέσω/ βρίσω/ δείρω ;»
Ρώτα: «Ποιο είναι το πιο παράξενο φαγητό που έχεις φάει;»
Από εδώ θα καταλάβεις κατά πόσο είναι ανοιχτή να πάρει ρίσκα και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες που μπορεί και να μην της αρέσουν. Το motto της είναι «better safe than sorry» ή προτιμά το «αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς να το απορρίψεις»; Θα τολμούσε το πιάτο με τα βατραχοπόδαρα ή είναι κολλημένη με τη σαλάτα του σεφ; Θα έλεγε «ναι» σε λίγο spanking ή θα έχει ήδη ντυθεί όσο εσύ έχεις ακόμη το χέρι στον αέρα;
Αντί να ρωτήσεις: «Σε πειράζει να πηδηχτούμε σε δημόσιο χώρο;»
Ρώτα: «Θα έκανες μαζί μου bungee jumping;»
Η απάντησή της σε αυτή την υποθετική ερώτηση θα σου φανερώσει σε ποιο βαθμό σε εμπιστεύεται και αν είναι διατεθειμένη να περάσει τα όριά της μαζί σου. Αν συναινέσει -έστω και θεωρητικά- σε κάτι που εμπεριέχει κίνδυνο για τη ζωή της, σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου για εκείνη να σας πάρει μάτι ένας περαστικός. Αν βάλει τα γέλια και απαντήσει αρνητικά, μην πτοηθείς. Η εμπιστοσύνη χτίζεται με τον καιρό. Ίσως στο πέμπτο ραντεβού προτείνει μόνη της να πάτε μέχρι τη γέφυρα της Χαλκίδας. Ή, ακόμη καλύτερα, μέχρι τις τουαλέτες.
Αντί να ρωτήσεις: «Τι θα έλεγες για ένα τρίο;»
Ρώτα: «Τι γνώμη έχεις για τους γκέι που υιοθετούν παιδιά;»
Αυτό το αθώο, επίκαιρο θέμα συζήτησης (ειδικά για όσους βλέπουν Modern Family) μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για το πόσο αμετακίνητη είναι σε θέματα παραδόσεων. Δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές γυναίκες που παρότι είναι διατεθειμένες να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ, θεωρούν οτιδήποτε που συμπεριλαμβάνει πάνω από 2 ανθρώπους «κόντρα στη φύση». Αυτή η απλή ερώτηση θα σε κατατοπίσει για το πόσο ελαστική είναι στον ορισμό του «νορμάλ». Ανοιχτή σε νέα οικογενειακά μοτίβα ίσως σημαίνει και ανοιχτή σε νέα σεξουαλικά σχήματα. Ίσως πάλι όχι. Αλλά χάνεις κάτι να ρωτήσεις; 
men24

1 σχόλιο: