Blogger templates

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, "πολύ ωραίους", έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, για αγόρια με κοιλίτσα, για Καραγκιόζηδες, καραγκιοζάκους και καραγκιόζαρους, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, κυρά-Μαρίες, ρομαντικούς δειπνιστές, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, πεθερόπληκτους, Λούλες, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, "βούρτσες", νταρντάνες με φουστανάκια με δαντέλα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις


Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές, τραγούδια, ποτό και τσιγάρο! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Σίλας Σεραφείμ και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε high spirits! Συμφωνούν και επαυξάνουν με το πνεύμα της παράστασης. Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος, ο ανατρεπτικός stand-up comedian Σίλας και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, μαζί με τον Παντελή επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν…» ΓΑΠ και κάτω!

Παιζοτραγουδά και χορεύει ο θρυλικός θηλυκός θίασος «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Μπέτυ Αποστόλου, Κωνσταντίνα Γκόρου, Αλεξάνδρα Πιττέρη, Στεφανία Φιλιάδη

Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Τάσος Δράμπαλης –τρομπέτα/κορνέτα
Λάκης Αργυριάδης –μπουζούκι/μαντολίνο
Θανάσης Τσαουσέλης –πιάνο
Δημήτρης Χριστοδούλου –τύμπανα
Κώστας Καραγιάννης –σαξόφωνο/κρουστά/ακκορντεόν/ενορχήστρωση

Σκηνικά-κοστούμια: Τέλης Άλλος
Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία-τραγούδια παράστασης-μουσική επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής

Από 28/11 και κάθε Δευτέρα στις 21.00
στο Variete του πολυχώρου πολιτισμού Badminton
Τιμές Εισιτηρίων:
γενική Είσοδος: 15€ /φοιτητικό: 10€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου