Blogger templates

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι Last Drive καταλαμβάνουν τη σκηνή του Fuzz

Οι Last Drive καταλαμβάνουν τη σκηνή του Fuzz Ήταν 23 Δεκεμβρίου 1983, όταν μία νεανική παρέα ανέβηκε στη σκηνή του club Rodeo για να παίξει το πρώτο της live, μπροστά σε λιγοστούς φίλους και γνωστούς. Τότε, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξή της στη σημαντικότερη Rock'n'Roll μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή...


Ακριβώς 28 χρόνια αργότερα, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, οι Last Drive θα καταλάβουν, για πρώτη φορά, τη σκηνή του Fuzz Live Music Club, καλώντας παλαιούς και νέους φίλους σε ένα Emergency Gathering Of The Drive Tribe, κόντρα στη μαυρίλα, τη μιζέρια, την αισθητική και συναισθηματική χρεοκοπία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, εδώ και πολύ καιρό.

Παρέα με δύο από τις καλύτερες νέες μπάντες των τελευταίων ετών, τους Dark Rags και τους Penny Dreadful, ανανεώνουν τη ζωντανή τους σχέση με το κοινό και παρεμβαίνουν στα πράγματα με τον μοναδικό τρόπο που οι ίδιοι γνωρίζουν και που, κατά την ταπεινή μας άποψη, συμβαίνει να είναι ο πλέον ουσιαστικός στις ημέρες που ζούμε: αγνό και δυνατό Rock'n'Roll, κέφι και χαμόγελο, πράγματα που τόσο μας έχουν λείψει τώρα τελευταία.

Η μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο studio για να ηχογραφήσει το νέο της album, αποσπάσματα από το οποίο θα ακούσουμε στο συγκεκριμένο live, μαζί με τα κομμάτια δυναμίτες που έχουν χαρακτηρίσει τη σπουδαία μέχρι τώρα πορεία τους, χρωματίζοντας ανεξίτηλα και τις ζωές πολλών από εμάς.

Τα εισιτήρια για τη μεγάλη αυτή βραδιά κοστίζουν 10 ευρώ και προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366), το Public (Πλ. Συντάγματος) και το www.ticketarena.gr. Αν απομείνουν μερικά, θα διατίθενται στο ταμείο του Fuzz, το βράδυ της συναυλίας, προς 13 ευρώ.

Το πρόγραμμα:

Doors Open / 20.00

Penny Dreadful / 21.15

The Dark Rags / 21.55

The Last Drive / 23.00


Fuzz Live Music Club: Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος.
Τηλέφωνο: 210 3450817. Website: www.fuzzclub.gre-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου