Blogger templates

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Sex Festivals: Ενδεκάδα με… ζουμί!


Ok. Είστε ελεύθεροι (και ωραίοι…!), θέλετε να πάτε κάπου διακοπές, και ίσως να βρείτε και κάποια καλή παρέα. Μάλλον ξέρουμε τί ζητάτε: Εξωτικές γυναίκες, «περιορισμένες» σε μικροσκοπικά ρούχα.


Αντί λοιπόν να ψάχνετε με τις ώρες καλή παρέα στα μπαρ ή να πληρώνετε αδρά για λίγα ψίχουλα… σεξ, το πιο λογικό είναι να βρεθείτε εκεί που γίνεται παιχνίδι!

Σας παρουσιάζουμε την… παγκόσμια «αγία» ενδεκάδα των ερωτικών φεστιβάλ. Τί περιμένετε ; Ο δρόμος είναι ανοιχτός…!

– Από τον ειδικό PinkPanther.gr


11. Mardi Gras. Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα – Φεβρουάριος.


Κάθε Φεβρουάριο, η Νέα Ορλεάνη φιλοξενεί το μεγαλύτερο show επί γης, το Mardi Gras. Ένα φεστιβάλ μουσικής με άρωμα έρωτα, με πικνίκς, με παρελάσεις κλπ… Άπαιχτο πάρτυ! Προχωρήστε προς την οδό Bourbon στα French Quarters και θα δείτε (τόσο εσείς, όσο και οι υπόλοιποι περαστικοί) το πάρτυ να παίρνει… kinky χρώμα. Η παράδοση θέλει τις γυναίκες να παίρνουν τις «Καρύδες του Θησαυρού» (που περιέχουν χάντρες) και όταν υπάρχει έλλειμμα στην προσφορά του εμπορεύματος, θα κάνουν τα πάντα (κυριολεκτικά, όμως…!) για να τις αποκτήσουν. Προσθέστε σε αυτήν την εικόνα και αρκετά γηγενή κολλεγιόπαιδα πάνω στον ερωτικό τους οίστρο, και έχετε ένα γλέντι του… δρόμου, με πολύ χαμηλές αναστολές. Οι πουριτανοί αντιτίθενται και λένε ότι η ουσία του Mardi Gras δεν είναι αυτή που βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχει όμως κάποιος που να παραπονιέται;

Κάτι πιο… special? Αυτό είναι ένα ερωτικό φεστιβάλ που κανονικά δε θα έπρεπε να… υπάρχει! Η γιορτή του Mardi Gras είναι μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή που κάποια στιγμή έβγαλε κι ένα ερωτικό στοιχείο. Γι’ αυτό το λόγο, το ‘ερωτικό’ φεστιβάλ του Mardi Gras αποπνέει έναν αέρα αυθορμητισμού, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Αγαπημένο μέρος των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ερωτικού κινηματογράφου.


10. Κutemajrvi Sex Festival Κανγκασνιέμι, Φινλανδία – Ιούλιος.
Αυτό το φεστιβάλ είναι για τα πιο… ιντελλεκτουέλ άτομα. Για όλους αυτούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα θεωρητικά πράγματα για τη σεξουαλικότητα, παρά να τα εφαρμόσουν στην πράξη και να… γευτούν τους χυμώδεις καρπούς της. Εδώ, σε μια προσπάθεια να αποτυπωθεί το σεξ σα μια softcore πράξη, θα ακούσετε διαλέξεις πάνω στις διαφορετικές οπτικές της σεξουαλικότητας από επαγγελματίες, και θα δείτε προθήκες που παρουσιάζουν τις πρόσφατες καινοτομίες που αφορούν τα διάφορα σεξουαλικά προϊόντα και βοηθήματα. Κάπου εκεί τελειώνει και το βαρετό μέρος της υπόθεσης, γιατί μετά τις διαλέξεις ακολουθούν ερωτικοί χοροί, rock shows, και ξανά ερωτικοί χοροί, και ξανά rock shows… Είναι ν’ απορεί κάποιος που κανείς από τους θεατές και τους συμμετέχοντες δεν παρατηρεί την προφανή έλλειψη ποικιλίας.

Στα μείον του φεστιβάλ, το ότι οι διαλέξεις γίνονται στα Φινλανδικά. Αλλά θα μου πείτε ότι αυτό είναι ένα μικρό πταίσμα, οπότε σιγά μην πτοηθείτε και δεν πάτε…!

Κάτι πιο… special? Προσέξτε τις εκπληκτικές γυναίκες που ενσαρκώνουν τις πιο άγριες και πιο λάγνες φαντασιώσεις σας στην προσπάθειά τους να στεφθούν «Αφροδίτες» του φεστιβάλ.


9. Kinky Copenhagen Κοπεγχάγη, Δανία – Οκτώβριος.
Οι διοργανωτές του φεστιβάλ αυτού δεν πιστεύουν στο να αφήνουν και πολλά στη φαντασία, και φυσικά η αρχή γίνεται από το όνομα. Το «Kinky Copenhagen» έρχεται στη Δανία για να ικανοποιήσει τα πιο σκοτεινά σας φετίχ, είτε πρόκειται για τα πιο ωμά sex toys, είτε για τα πιο… «βρώμικα» strip shows.

Κάτι πιο… special? Μόλις βρεθείτε εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε τους τρελλά ταλαντούχους «καλλιτέχνες σωμάτων» που δημιουργούν τα πιο εξωπραγματικά τατουάζ και piercings. Αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση, ξαφνικά φαίνονται παιδικά…!


8. International Erotic Film Festival, Βαρκελώνη, Ισπανία – Σεπτέμβριος.

Αυτό το φεστιβάλ αφιερώνεται ανιδιοτελώς στο σκοπό του να αποδώσει στην βιομηχανία της ερωτικής φιλμογραφίας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Φαντάζει περιττό λοιπόν να πούμε ότι υπάρχουν αμέτρητες συνεχείς προβολές ερωτικών ταινιών και ότι περισσότεροι από 180 καλλιτέχνες επιδίδονται σε striptease, ακόμα και σε live sex. Επιπλέον, παραδίδονται ειδικά σεμινάρια επάνω στο Kama Sutra, καθώς επίσης και μαθήματα Σεξουαλικής Κουζίνας (ότι κι αν σημαίνει τέλος πάντων αυτό…!)

Κάτι πιο…special? Δώστε βάση σε κάποιους καλλιτέχνες με «μεγάλη δεξιοτεχνία», που επιδίδονται σε live sex, ένα θέαμα που όμοιό του δε θα δείτε πουθενά αλλού.





7. Nudes-A-Poppin’ Pageant, Ponderosa Sun Club, Ρόουζλον, Ιντιάνα - Ιούλιος & Αύγουστος.
 Πριν σας πούμε ο,τιδήποτε γι’ αυτά τα… καλλιστεία, λίγα λόγια για το χώρο: Το «Ponderosa Sun Club» είναι ένα θέρετρο για γυμνιστές, συνολικής έκτασης 88 στρεμμάτων. Και μιλάμε για 88 στρέμματα γεμάτα με ολόγυμνους ανθρώπους. Κανονικά είναι οικογενειακό θέρετρο, αλλά μεταμορφώνεται σε «εγκαταστάσεις ενηλίκων» κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων καλλιστείων, στα οποία οι υποψήφιες διαγωνίζονται ολόγυμνες για μια πλειάδα από τίτλους. Χρειάζεται να πούμε κι άλλα; Το κακό είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα χαρείτε κάποιο striptease, αφού καμιά δε φοράει ρούχα για να τα βγάλει…

Κάτι πιο…special? Η ομαδική φωτογραφία των… υποψηφίων θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας από δυσπιστία. Γυμνά κορίτσια σε ένα μόνο κάδρο. Η «πρώτη ύλη» αξέχαστων φωτογραφικών στιγμών…!


6. Budapest Erotic Parade , Βουδαπέστη, Ουγγαρία – Σεπτέμβρης.
 Πολλές χώρες αποχαιρετούν το καλοκαίρι με συμβολικούς τρόπους. Σπάνια όμως υπάρχει κάτι καλύτερο από το Budapest Love Parade. Η Βουδαπέστη υποδέχεται το φθινόπωρο με μία παρέλαση προγραμμάτων, εκδηλώσεων, μουσικών συγκροτημάτων και αρμάτων. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο rave / techno event που το επισκέπτονται περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι, έτοιμοι να σαγηνευτούν από «το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο»: Τις γυναίκες τους!

Κάτι πιο…special? Η παρέλαση μπορεί να είναι χάρμα οφθαλμών – και κάτι παραπάνω, αλλά το παιχνίδι αρχίζει και ζεσταίνεται στα πάρτυ που ακολουθούν, με τους dj’s να μεγαλουργούν στα decks και τους άλλους όλους από κάτω να … «γκρουβάρουν» μέχρι το ξημέρωμα.


5. Folsom Street Fair, Σαν Φρανσίσκο, Αμερική – Σεπτέμβριος.
 Το αποκαλούν «το γηραιότερο όλων των εκδηλώσεων που έχουν σχέση με δέρμα». Κι αν αυτό δε σας λέει και πάρα πολλά, ε, σκεφθείτε μαστίγια, σαδομαζό, και λάτεξ. Το πιάσατε το θέμα; Δε θα δείτε πουθενά αλλού ανθρώπους να γίνονται τόσο δημιουργικοί με το δέρμα…!

Κάτι πιο… special? Επισκεφθείτε κάποιους από τους θαλάμους για… spanking για να δείτε τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν… μπατσάκια, και ποιός ξέρει, ίσως σας έρθει η όρεξη να πιάσετε κι εσείς κάποιο μαστιγιάκι…!


4. Hot D’Or, Κάννες, Γαλλία – Μάιος.
 Κι ενώ οι μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας προσανατολίζονται στο να κάνουν τη Γαλλική Ριβιέρα τη Μέκκα των φεστιβάλ ταινιών, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα, στο πιο… άτακτο μέρος, γίνεται παρτάκι…! Το «Hot D’ Or» θεωρείται ένα event για «τα Όσκαρ της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών». Παρ’ όλο που η βασική τελετή είναι λίγο… καθιστική, οι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα πριν και μετά τη βράβευση. Και ναι, βλέπουμε το αναμενόμενο γυμνό και ζωντανές αναπαραστάσεις με ψεύτικους οργασμούς.

Κάτι πιο… special? Δείτε τα μεγαλύτερα αστέρια της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών να ικανοποιούν φαντασιώσεις πορνογραφικής… τρέλλας!


3. Love Parade, Βερολίνο, Γερμανία – Ιούλιος.
Παρ’όλο που το… «βαρύ πυροβολικό» έπαψε να λειτουργεί επισήμως ως ερωτικό φεστιβάλ, η παρουσία τρελαμένων, φτιαγμένων με ecstasy νέων παιδιών που ψάχνουν λίγο… σεξάκι, φέρνει το μέρος «στο κέντρο των εξελίξεων». Το μεγαλύτερο trance – techno φεστιβάλ, που ιδρύθηκε για να γιορτάσει την ενότητα και την ειρήνη αμέσως μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Κάθε χρόνο, 1.5 εκατομμύριο ξαναμμένα και ιδρωμένα νεαρά ενήλικα άτομα χορεύουν 24 ώρες το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, και η αστυνομία κάθεται και παρακολουθεί την ώρα που… χουφτώματα, φιλιά και… λοιπά, πέφτουν σύννεφο…

Κάτι πιο…special? Πρωταγωνιστούν μερικοί από τους μεγαλύτερους trance και house dj’s του πλανήτη. Pete Tong, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold. Γίνεται να ‘ναι πιο special?


2. Exotic Erotic Ball, Σαν Φρανσίσκο, Αμερική – Οκτώβριος.
 Ένα θεαματικό πάρτυ, χωρίς αντίπαλο. Το κορυφαίο των κορυφαίων. Για να γιορτάσετε, βεβαίως, την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και την ελευθερία έκφρασης (αν φυσικά ψάχνετε εναγωνίως να βρείτε κάποιο λόγο γι’ αυτό…!). Εξωτικοί χορευτές, εξωτικές χορεύτριες, άτομα που επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις, sex shows γεμάτα παλμό… Ζητήστε ό,τι θέλετε και σε αυτό το μέρος θα το βρείτε…!

Κάτι πιο… special? Το event αυτό μπορεί να σταθεί αυτόνομα αφού προσφέρει θέματα (και θεάματα…!), αλλά τα πάρτυ που γίνονται πριν και μετά από αυτό φτιάχνουν από μόνα τους μια ειδική κατηγορία, με τις γυναίκες να βγάζουν το στήθ… εεε… το αγρίμι που κρύβουν μέσα τους . Επί τη ευκαιρία, κάμερες και φωτογραφικές μηχανές επιτρέπονται.


1.Erotica, Λονδίνο, Αγγλία – Νοέμβριος.
 Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ερωτικό φεστιβάλ του πλανήτη, το «Erotica» υπάρχει πάνω από 25 χρόνια. Σε μια χαλαρή και casual ατμόσφαιρα, οι διοργανωτές παρουσιάζουν εκδηλώσεις που κυμαίνονται από… «νόστιμες» και… «παιχνιδιάρικες» μέχρι «άτακτες» ως εκεί που δεν πάει άλλο. Με μια ευρεία γκάμα εκθετών, σίγουρα θα ικανοποιήσετε τα πιο άγρια φετίχ σας.

Κάτι πιο…special? Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να σκαρφιστεί κάποιος ένα πολύ μεγάλο και… σκαμπρόζικο φεστιβάλ και παρ’ όλα αυτά να διατηρήσει μια… σοφιστικέ αίσθηση. Οι Άγγλοι όμως παίρνουν master σε κάτι τέτοια…! Επίσης είναι το καταλληλότερο μέρος για να συναντήσετε ελεύθερα άτομα που ψάχνουν για λίγη διασκέδαση. Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε…!

Έτσι λοιπόν, αν αυτό που επιθυμείτε είναι ερωτισμός γεμάτος παλμό και ζωντάνια, μη διστάσετε, επισκεφθείτε αυτά τα φεστιβάλ και δε θα χάσετε. Η φαντασία στο σεξ είναι αναφαίρετο δικαίωμα και σας το προσφέρουμε…!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου