Blogger templates

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο Ηρακλής, η Επανομή και ο επιχειρηματίας!



Ηρακλής και Επανομή ετοιμάζονται να γίνουν... ένα σώμα! Ο τρόπος είναι η αγορά του ΑΦΜ. Όλα αυτά αρκεί ο Καστοριανός επιχειρηματίας που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Ξενίδη να πειστεί και να καταβάλει το αντίτιμο.


Τα 19 χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Μίκρα από την Επανομή δεν φαίνονται ικανά να ανακόψουν τη διάθεση που έχουν δείξει οι παράγοντες των δύο ομάδων για συνεργασία.
Το gazzetta.gr γνώριζε τις επαφές που είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα περίπου μήνα μεταξύ των δύο διοικήσεων. Όμως δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά για να μη «χαλάσει» πιθανή συνεργασία. Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι μάλιστα ραγδαίες, με τον Ηρακλή να βάζει στο παιχνίδι επιχειρηματία από την Καστοριά που θέλει να εμπλακεί διοικητικά με το σωματείο.
Τα χρήματα που αξιώνει η διοίκηση της Επανομής για να πουλήσει το ΑΦΜ της εταιρίας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα βάλει ο Γιώργος Ξενίδης. Με την προσωπικότητά του, αλλά και με τις διασυνδέσεις που έχει κατάφερε να προσεγγίσει επιχειρηματία από την Καστοριά που ενδιαφέρεται σε δύσκολους καιρούς να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και στον Ηρακλή. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος (το όνομα του οποίου μάς είναι γνωστό) συμμετείχε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής Μιχάλη Μπαλασά.
Οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μέχρι να βρεθεί το σημείο που θα ενώσει τις δύο πλευρές ακόμη περισσότερο. Πάντως ο Μπαλασάς, όσο και ο τεχνικός των «ψαράδων», Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχονται με δηλώσεις του πως υπάρχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Διαβάστε δηλώσεις του προέδρου και του προπονητή της Επανομής επί του θέματος στο www.gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου