Blogger templates

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αιχμές από Λιούις κατά της IAAF



Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση του Καρλ Λιούις με την IAAF, λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2017. Ο παλαίμαχος αθλητικής τόνισε πως η ανάθεση του τουρνουά στο Λονδίνο είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακής πράξης και άθλιας συνδιαλλαγής. Το Λονδίνο συγκέντρωσε 16 ψήφους, έναντι δέκα της Ντόχα.




Χαρακτηριστικά, ο Λιούις τόνισε: «Σαφώς και το Λονδίνο είναι ένας πολύ καλός προορισμός για το Παγκόσμιο του '17 αλλά ως συνήθως γνωρίζουμε ότι ήταν μια παρασκηνιακή συμφωνία».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Το βασικό θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο η Παγκόσμια Ομοσπονδία επιλέγει τις διοργανώτριες πόλεις και πως συνεχίζει να το κάνει. Ο άθλιος τρόπος που λαμβάνουν τις αποφάσεις είναι πραγματικά ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο».
Επίσης, ο Λιούις τόνισε: «Η Παγκόσμια ομοσπονδία είναι ένας οργανισμός που δυσκολεύεται να οργανώσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα κάθε δυο χρόνια. Έτσι όταν μια χώρα ενδιαφέρεται να επενδύσει στο άθλημα πρέπει να να τρέχει προς αυτή. Ελπίζω να η Ντόχα να διεκδικήσει το παγκόσμιο του '19 και να το κερδίσει».
 
Επιμέλεια: Θωμάς Ναλμπάντης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου