Blogger templates

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

La Traviata


Χορός Το Grand Moscow Classical Ballet μας υποδέχεται στις 17 και 18 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 19 και 20 Νοεμβρίου «συστήνοντάς» μας με τη «La Traviata», ένα από τα κορυφαία έργα του Τζουζέπε Βέρντι, σε χορογραφία της Ναταλία Κασατκίνα και του Βλαντιμίρ Βασίλιεφ, του διάσημου χορευτικού ζευγαριού που έγραψε τη δική του ιστορία στο Θέατρο Μπαλσόι.


Οι χορογραφίες της Ναταλία Κασατκίνα και του Βλαντιμίρ Βασίλιεφ επαληθεύουν τη φήμη τους, τόσο από την εποχή που διέπρεπαν ως χορευτές στις παραστάσεις του Θεάτρου Μπαλσόι, όσο και από τότε που με τις ευφάνταστες χορογραφίες τους ενθουσίαζαν το κοινό των μεγαλύτερων θεάτρων της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Στην παράστασή τους «La Traviata» συμπυκνώνουν όλη την εμπειρία και το ταλέντο τους δίνοντας μια μοναδική διάσταση στο γνωστό έργο.

Στη «La Traviata» εξιστορείται η μελαγχολική, αλλά τολμηρή για την εποχή της, ιστορία της νεαρής εταίρας που θυσιάζεται για να λυτρώσει τον αγαπημένο της. Η «Κυρία με τις καμέλιες», μια μοιραία γυναίκα, αποτέλεσε ένα από τα πιο ισχυρά λογοτεχνικά πρότυπα του 19ου αιώνα και επηρέασε πολλούς συγγραφείς. Η ιστορία της είναι συγκινητική. Ένας άντρας μαγεύτηκε από μια γυναίκα ικανή να τον οδηγήσει στην καταστροφή. Εκείνη όμως, προτίμησε φλερτάροντας με το θάνατο να αφοσιωθεί και να θυσιαστεί η ίδια στον έρωτά της και να γίνει σύμβολο αυτοθυσίας.

Θέατρο Badminton
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων:
Α ζώνη: 60€
Β ζώνη: 50€
Γ ζώνη: 40€
Δ ζώνη: 30€
ΦΟΙΤ.: 20€

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
20 (μαθητικό-φοιτητικό), 30, 40, 50, 60 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου